För det är lördag morgon!

Ja precis som rubriken säger så är det lördag morgon! Aa eller morgon för mej iaf! Dagen lär bli ytterst intresant! Eller inte! Precis! idag blir det att göra inte ett skit som vanligt!

Ska försöka hitta något roligt spel och sitta och gibba hela dagen!

Vill bara ha min underbara flickvän här! Kom hit älskling! (www.meyous.blogg.se) Läs hennes blogg men glöm inte att HON ÄR MIN! Älskar dej!<33333

Fredag eftermiddag!

Jaha hur kommer detta bli? Kommer du prata med mej överhuvudtaget? Jag förklarade mej du bara sket it.. Aja älskar dej... Hoppas du vet det... Hoppas du får en trevlig helg...

Ja du nu är jag hemma och har precis ätit mat! Fiksbullar och potatis mos! Underbart! Idag har jag fikat på stan med Ida, Masse, Hannha, Maria, Ludde och skipe! Lite mysigt sådär men det var ett hej då fika för att ida och hannha åker till thailand i två veckor! Usch så lyx! Men hoppas dom kommer få det rikigt skönt! Och komma tillbax solbränade och utvilade!

Så nu ska jag kolla på tv, ladda för idol! Kommer bli svårt att rösta i kväll! Vill inte att någon ska åka ut! Detta har varit det bästa idol året någonsin!

Vem/vilka tycker du ska vara kvar i kväll och varför det?

Så klar vill jag veta värför du vill att just den du tycker borde åka ut ska juat åka ut!

Oj det var inveklat!

Men nu ska jag smälta maten!

Puss älskar min flickvän men tror inte du älskar mej längre... </3

Fredag och skola igen!

Jaha nu sitter jag här igen! Vill bara hem! Vill att det ska bli nästa fredag! Vill ha min älsking här! Jag vill sova! Jag vill ha pengar! Jag vill ha jul! Jag vill ha familjen nära! Jag vill att min flickvän ska bry sej!

Jaha idag blir det att sitta och glo... Äta taco i skolan sen så ha svenska sen åka hem... Så iritterande! Jag ska hem och sitta och deppa... Pallar inte!

Nu ska jag göra penny sälskap när hon ska ut och röka... Vi hörs senare idag!

Puss på min flickvän eller typ...

Hemma även idag!

Så nu har jag hittat hit igen! Jag mår asevärt mycket bättre idag men är fortfarande lite wacko!

Så nu kommer lite om min härliga tisdag! Jag, Maja, Robbin och Mini hade en non-stop skatt dag! Det började med att jag och Maja gick och vaccinerade oss, vi satt vid samma bord och skrattade osv. Sen så gick vi ner på stan och fikade och sen blev det donken... Men vi skrattade från kl halv 4 till kl 8 när våra bussar gick hem! Hihi asså har nog aldrig skratta så här mkt på samma dag! Skrattar bara så här mkt med Maja! Var samma sak på Typ en festival! Det vär där vi träffades! Hihi finns inlägg där i från under agusti! Men som sagt det var underbart! Tack så mycket till alla inblandade!

Igår: Jag var i skolan och hade en lektion för sen vart jag hem skickad för jag såg ut att ha feber och så hade jag skit jobbig huvudvärk och frös och svettades... Ja tack så mycket vaccinet! Sen så vart det att åka hem och lägga sej på soffan och fortsätta frysa/svettas...

Idag: Idag har jag leget på soffan! Woho! Visst är mina sjuka dagar givande -.-' Har smsat massa med min underbara flickvän! Saknar henne som fan! Vill att hon ska vara här! Men vi ses nästa helg! Det ska bli underbart! Puss på dej! <333

Jag kommer fortsätta ligga i soffan och kolla på tv... Men vill spela data! Men det orkar jag inte för att huvudet är fortfarnade lite knas... Men ge mej bra mmorpg tips! Snälla!

Älskar dej Maria Nilsson!<3333 (www.meyous.blogg.se) Läs hennes blogg!

Inget skrivande pga vaccenering!

Asså jag orkar inte skriva just nu... Orkade inte igår häller men idag är det värre! Känns som om jag har 40 graders feber efter jag tog vaccinet igår... Usch... Nej nu blir det att bädda ner sej på soffan ett tag till!

Och för er som har varit här tidigare idag och sätt att bloggen var helt flippad så berode det på att jag lag in en kompis blogg länk! Palla det men ska lägga till den senare igen!
Vi ses!

Älskar dej Maria Nilsson!<3333

Slut designen!

Så nu är jag klar! Fick upp iden i huvudet och gjorde den och är så sjukt nöjd! Nej jag vet att allt inte är rakt men nu är jag där! Min desig! Och inget är rakt i livet häller så det är så rätt!

Min tisdag eftermiddag kommer imon! Asså skriver om den imon för nuy måste jag sova...


Jag som älskar dej! Tänker inte lämna dej!! Aldrig!

I skolan igen!

Usch, asså med tanke på att jag antagligen/kanske ska hoppa av så vet jag inte vad jag gör här egneltigen! Visst kompisaran med det kommer bara göra mer ont sen när det väl gäller att säga hej då...
Visst det är inte hundra ännu men det känns ändå så onödigt att sitta här och jobba om man ändå bara ska lämna att bakom sej... Jag sitter och fördjupar mej i pilbågsskytte och vad kommer det hjälpa mej i min framtid att jag vet vad massa olika pilbågar heter... Världeslöst!

Nej nu ska jag väl fortsätta sen så ska jag prata med min lärare i detta ämne om APU och hur allt ligger till! Önska mej lycka till!

Saknar min flickvän så sjukt jävla förbannat mycket!!!! Usch!! Men det är ändå bra på samma gång! För då blir allt så mycket mysigare nästa gång vi ses!

Puss på dej Maria Nilsson! <3333

Ny design!

Vad tycker ni?!
Ska jag behålla min gammal bakgrund?
Headern kommer vara kvar vad ni än säger!
Men bakgrunden ska jag lägga till fler färger? Mer mellan rum? Ni får hjälpa till med tips!

Tack på förhand!

Puss på min underbara flickvän!

Detta blev då mitt kvälls inlägg!

Hjälp till nu!!

Hoppa av, praktik?!

Jaha, nu så kanske jag ska hoppa av skolan och börja praktisera istället! Visst det är bra så jag kanske får tillbax skolglädjen igen, men kommer sakna alla mina kompisar som fan! Asså kommer inte ta studenten med dom... Usch vad jobbigt! Inget är klart men ändå! Usch vad jag kommer sakna allt och alla! Sen så kommer jag antagligen börja plugga på folk högskola ist för att gå gymnasium... Kommer ju få utbildning men inte gymnasie kompitens som det så fine heter... Nej nu släpper vi det tills allt är bestämmt!

Ja som sagt så var jag inte så aktiv när jag skrev att jag skulle vara det men nu är jag här igen! Ska försöka hålla detta inlägg kort! Men det kommer ju inte bli så!

Helgen var underbar! Ville inte att den skulle ta slut men tyvärr så tar allt bra slut... Har nya och fler blåmärken denna gång! Vill tillbax! Vill träffa dej igen! Nu nu nu!!! Kan inte vänta! Vet inte ens när jag får träffa dej igen! Snart hoppas jag! Inte denna helg men nästa förhoppningsvis! Älskar dej Maria Nilsson<333 @ www.meyous.blogg.se

Idag var skolan seg och låg tråkig! hade mitt jobbiga måndags hål och så var det bara anmält segt och dåligt väder så det hjälpte ju inte till speciellt mkt... Men jag drack julmust idag!! Underbart! Dom har fått in det i kiosken nu! Underbart!!! Så det var det som gjorde min dag! JULMUST!
Sen var det att åka hem äta och sen åka igen på mindre en 20 min! Var på utvecklingssamtal det är därför jag skrev det där om att hoppa av. Det var vad min metor tyckte lät bra... Så nu ska hon fixa möte med syon och rektorn om det... Och så ska hon boka in mej hos kuratorn! Och som ni vet så behövs det! Kommer falla men ta men upp igen! Som en ny Jerry! Men inte total föredrad!

Så nu har jag skrivit så det räker! Kanske kommer ett litet till senare annars blir det imon!

Bästa skivan just nu är Martin Stenmarck med Septemberland! Asså köpt den! Hela skivan är underbar rakt igenom! Spelas just nu så högtalarna hoppar... Spelas på mobilen och ipoden när jag inte är här... Köp den!


<3

Tack för denna underbara helg!
Älskar dej!
Jag kan inte fatta att jag har hittat min rätta!
Älskar dej Maria Nilsson!!!

<3

Inte nu igen!

Oj asså ja! Har inte haft någon ork att blogga men jag är tillbax!

Har bråkat med älskligen så det beror lite på det... Vi började bråka i förrgår och så blev vi bara halv sams och sen fortsatte det igår och allt flippade... Asså vi bråkade och märkte var ända litet problem... Så jag ringde och skrek och grät i telefon... Sen så bråkade vi mer så jag stängde av mobilen och drog från datan! Kanske inte det bästa sättet men var tvungen att komma bort... Men sen så pratade jag lite med Eve så vi diskuterade sen så började jag och älsklingen prata igen... Så vi pratade från halv 11 till 01:30 igår... Vi blev sams och redde ut precis allt så nu är våran kärlek starkare än någonsin! Älskar henne så otroligt mycket, vill aldrig släppa henne! Jag vill ha dej vid min sida hela tiden älskling!

Jag älskar dej Maria Nilsson! Det ska bli underbart att du kommer imon! Puss på underbaraste! <33333





Bilder på älskligen!

Åå underbara älskling!
Älsk i svartvit!<3
M<3J
<3
Jag älskar dej Maria Nilsson!<3

Men kärleken finns där en gång!

Åå saknaden av min underbara flickvän växer sej större för varje tyst och lugn stud jag har... Det finns där alltid men den växer och blir mer på kommlig när jag har det tyst och lungt runt om mej... Instängd i mina hörlurar! Instängd men hög volym! Instängd med tankarna! Instängt med kärleken som måste få komma ut! Måste få släppas ut måste få vissas för den jag älskar! Måste!

Ja som sagt saknaden är det värsta i detta... Men just nu sover min älskling så ska inte väcka henne... Vill bara ligga där berdvid henne! Vill hålla om henne, smecka hennes kind, känna hennes värme, hennes hud mot min! Åå älskling! Jag saknar dej så sjukt mycket! Vill ha dej här! Vill inte vara ifrån dej! Vakna? Vakna för att jag vill, vakna för att jag har ett hjärta att ge dej! Älskar dej Maria Nilsson! 

Åå min älskling savarade på att jag sa bajs! Med ordet Bajs! Hihi hon kommer döda mej!
Hihi älskligen! Hihih så sötttt! Hon kommer döda mej för att jag la upp denna bild! Puss på dej älskling!<333


Tisdag morgon med skol ångest!

Asså seriöst! Jag gör inget i skolan så jag vet inte varför jag slösar min tid här! Sitter och glor av tiden! Måste ta mej i kragen och börja plugga! Men jag måste kolla upp vad jag ligger efter i osv! Men kommer ju aldrig klara det! USCH! Så tröt på mej själv!

Ja tisdags ångest på hög grad! Är så efterblivet retarded! Ja jag vet att det är samma ord, eller har samma mening men iaf! Är så tröt på mej själv... Men som tur har jag min älskling om stöd! Skulle mej inte klara mej utan henne! Aldrig! Jag behöver henne! Älskar henne så otroligt mkt! Åå älskling!<3

Nu ska jag plugga om bågskytte! Hörs senare!

Måndags kväll framför tv:n!

Nu har jag suttit vid tv:n och är på väg att gå och lägga mej! Somande förut på sovan så tror att jag tror det är bäst att försöka sova men det går ju inte... Men ska lägga mej snart så det blir tyvärr ingen ny blogg design idag häller... Är inte säker på om jag vill designa om den häller! Gillar den som den är!

Jag och Maria gick egenom något underbart idag, asså det började med bråk men när vi blev sams så känns det som vi har tagit ett steg längre! Ett större steg för oss båda... Känns som om vi är tryggare i varandra! Usch vad jag älskar henne asså! Sån unberbar flickvän kommer man aldrig få igen! Men det jobbigaste är saknaden... Saknar henne jätte mycket så vill bara förvinna tills vi ska ses nästa gång igen... Vill ha henne här i min famn! Älskar dej Maria Nilsson! <3

Kommer upp underbara bilder på älsk och några på mej från helgen... Vart tyvärr lite för lite bilder men det blir mer nästa gång!

Nu blir det sängen!

Ha det bra folket så hörs vi imon!


Tillbax för att stanna!

Nu ska jag börja blogga här igen for real! Hoppas ni gillart! Var ju påväg förut men så började jag blogga på bdbs blogg... Men ska fixa en ny design men har inte en anning om hur den ska se ut... Gillar bloggen som den är nu men måste fixa till den så det blir en ny start liksom!

Idag var jag som sagt och fikade med Carro, och det var underbart! Vi behövde prata ut båda två! Så det var skönt och så tog hon en kulig bild när det ser ut som om håller mej i handen! Men det gör hon ju inte!

Asså kärleken är underbar och underbart jobbig ibland... Asså jag älskar Maria och och blir så svartsjuk när jag är med någon annan och det måste vara jobbigt och hon måste må dåligt av det... Och så känner jag men inte uppskattad för allt jag säger och gör när hon blir så... För det gör så sjukt ont i mej när hon mår dåligt osv! Undra om hon skulle ha det bättre utan mej....


Puss på henne fast det är lite knas just nu... Jag älskar ju dej!! Fatta det! Snälla!</3

Fika med CARRO!

Underbart fika med Carro W! Det behövdes! Bara snacka och skratta! Behövde prata med någon efter helgens alla bravader...

Kul kul! Puss på detta!!!

Kommer mer info sen!

Hum aa ska väl avsluta med puss på flickvännen...

Fika med Carro! Underbart!
Hihi var bara tvungen att lägga upp bilden!

Onsdag natt med sporify i högtalarna!

Hej! Jag kom precis på att jag bryter mot alla "bli en bra bloggar regler" asså man ska skriva tre fyra inlägg per dag och dom ska vara korta... Min blir typ ett eller två inlägg och så blir dom sju mil för långa!

Jag tror jag har förstört en världefull vänskap idag... Men jag ville bara hans bästa... Jag hoppas han förlåter mej när allt har blivit bättre... Det gör så jävla ont i mej att se dej så! Kan du inte bara förstå det?! Förlåt ännu en gång, men som jag sa du får hata mej om du vill men glöm aldrig att jag älskar dej!

Usch nu kommer snart tårarna igen...


Till dagens underbaraste flicka! Min flicka och jag är hennes pojke! Hon är min flickvän och jag hennes pojkvän! Kärlek! Hon är så underbar! Visst jag blir rädd och räddare men kärlek! Saknar henne så sjukt mkt! Jag ska kanske ditt på fredag annars kommer hon hit! Underbart! Men jag ska ändå tjata ner henne till nästa helg oxå! Puss på dej världens underbaraste flicka! Min flicka! Min flickvän Maria Nilsson! M <3 J

Nu ska jag sova... Ska lyssna klart på skivan... Inte många låtar kvar... Hoppas på att huvud värken är borta imon så jag är på topp mina två lektioner imon!

God natt folket!

Och ja jag lyckades igen! Fast bara 6½ mil för långt!

Hörs imon!
Du är det gröna i min gråa vardag! M <3 J!

Onsdag morgon med sovmorgon och spotify i hörlurarna!

Jaha nu sitter man här på det fördömda stället igen! Vårat andra hem! Ett fängelse i dagens läge... Den hatade skolan! Jag är tillbax! Im back! Nu jävlar ska det pluggas så att jag inte kommer mer efter! Har varit sjuk nu och så haar jag ju inte pluggat innan häller... Så nu ska det pluggas!

Det vart bara spotify ett tag för sen ropade tilda på mej! Så nu sitter här och kollar på när tilda är duktig och pluggar till svenska nationella! Usch vad jag saknar den gammla klassen!


Nu ska jag försöka ta tag i skolan... Ja försöka men ska ge det ett ordentligt försök!


Usch vad osammanhängande jag är! Sitter här och lyssnar på treorna när dom planerar deras student lakran! Jag vill oxå ta studenten! Bara två år kvar! Woohoo!

Nej nu ska jag gå och snytta mej!

Vi hörs senare!

Jag är kär i världens finaste flicka! Det är Maria Nilsson! <3

Tisdags natt i röd färg!

Inte långt kvar nu tills man ska upp igen! Jag fattar inte att jag alltid lyckas vara uppe så sent... Antagligen för att jag måste sitta vid datan hela tiden... Men det är ju så skönt! Tiden går så fort... Och man försvinner från omvälden eller man kliver in i den fast på internet!

Nej just nu ligger jag och lyssnar på kent... Nya skivan på spotify... Tyvärr är inte nya skivan så bra men det blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den... Men den kommer ändå unte hamna på min kent skiv topp... Tyvärr!

Nu måste jag sova... Ligger och fryser och mobilen måste laddas för nya tag imon måste ständigt vara kontaktbar! Aldrig får man vara ensam... Eller aldrig vill man vara ensam måste det ju vara... Annars skulle man inte skaffa sej en mobil telefon med SMS funktion! Tillbax till laddningen... Ibaland önskar jag bara att man precis som man laddar mobilen så skulle man kunna ladda sej själv... Stoppa in en liten metal bit i ett laddnings hål... Kunna ladda upp sin ork och lust... Vilja... Orka ladda upp allt... Inte för att jag behöver det just nu för jag är kär i världens underbaraste tjej! Ja precis min flickvän! Allt jag gör är så mycket enklare och roligare nu när jag är älskad av henne! Underbart! Jag vill att denna känsla ska stanna kvar! Jag vill kunna blunda när hon är här och bara bevara denna känsla, doften och bilden jag såg innan jag bludade... Och när jag behöver bara blunda och se den bilden känna känslan och doften för att bli glad, för att orka göra det! Kunna ha den som reserv när hon inte är här hos mej. När hon inte är men nära... Utan när jag sitter här själv... <3


Nej nu måste jag sova och jag lovar att jag ska sluta skriva så långa inlägg varje gång... Jag vet att man inte orkar läsa sånna här långa inlägg varje gång! Men det är bara för tillfället det är såna här långa för att jag har ju inte skrivit på länge så måste ju er informerade om vad som går i mitt huvud! Nej nu blir det u ännu längre så god natt pplz! Vi hörs imon!

Jag är kär i dej Maria Nilsson!<3

Tisdag eftermidag!

Ojojoj vad tiden flyger iväg! Klockan är redan tre! Och jag har inte gjort något vettit idag över huvudtaget... Men jag låg ju vaken till kl 3 i natt för att jag hade ont i magen! Men nu är det bättre och det är skönt!

HATA är ett starkt ord! Men det tåls att sägas till vissa personer! Det kan inte sägas för mycket!

Nej nu ska jag väl försöka göra något bra.. Redigera lite bilder eller försöka få ag på flickvännen som är hos en kille som är tok kär i henne... Dom har katter tsm och hon halft bode där förut... Visst man ska lita på sin flickvän! Men jag är svartsjuk av mej och speciellt när hon inte svarar på sms! OCh han är kär i henne och han är helt nere för att hon är min flickvän!

Ska man behöva stå ut med sånt! Jag älskar henne och då ska alla andra låta henne vara på det sättet! Nej usch vad töntig jag är!... Eller är jag bara en bra pojkvän? Hjälp!


Älsk i svartvit!
08/11/2009!<3

Mag ont med bubblande mage!

Har fortfarande tyvärr ont i magen, men jag ska duscha och försöka gå till skolan imon! Jag kan inte vara borta från skolan hur länge som hälst! Jag måste plugga och klara mej och få mina pengar! Men det blir ingen skola imon för jag har inte duschat och oah ännu mer ont i magen nu!

Ja min dag har varit upp och ner med magsmärta och data... Tyvärr vädligt lite bloggande men har inte haft så mycket att säga...

För jag får ju inte skriva vad jag vill för vissa pplz! Är så jävla tröt på att folk hotar med saker för att jag skiver om dom... Då hotar dom med att lägga upp massa skit om mej... Nej slut pratat om det nu!

Jag har bestämmt mej för att ta skolan på alvar! På onsdag ska jag gå till alla lärare och fråga vad jag inte har gjort/lämnat in och sen bara sätta mej ner och göra det! För jag får inte komma mer efter nu för då orkar jag inte jobba igen det! Så det blir mitt mål denna vecka! Och i helgen och nästa vecka ska jag plugga plugga plugga! Någon som är med mej! Joo kom igen nu! Pepp, pepp, pepp!!!

Nu ska jag försöka sova lite och hoppas på att magvärken går över tills imon!

God natt pplz!


Jag är tillsammans med världen underbaraste flickvän! Jag är så kär i henne så det är offatbart! Underbart! Älskar dej Maria Nilsson!<3


Rosa måln på måndag morgon!

Åå en sådan underbar förmiddag detta är! Rosa måln till frukost! Kärlek är så underbart!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Förutom att jag HATAR dej! Lämna mej bara ifred!!!

Så nu! Jag har börjat blogga igen! Jag har hittat lusten! Hittat min väg ut ut mörkret! Oj så dramatiskgt det vart! Men ni får ta det med en nypa salt! Eller något. Ja som sagt jag är tillbax och nu kommer jag kanske inte blogga lika mycket som förut men jag kommer blogga det lovar jag!

Så nu får ni läsa om mej med kärlek bakom skärmen! Istället för problem och hat!

Nu ska jag äta frukost och jag är helt osammanhängande! Hoppas ni kan läsa och förstå iaf!

Hörs senare!

Jag är kär! Galet kär i den underbaratse flickan på jorden! Och vet ni vem det är? Joo min flickvän! Maria Nilsson!<3

08/11/2009 <3

08/11/2009!<3

DETTA ÄR DET BÄSTA DAG I MITT LIV!
HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR LYCKLIG SOM JAG ÄR NU!

Jag älskar dej Maria Nilsson!


Min Älskling!

Helvetes 00:57

Nu sitter jag är igen.. Totalt sönder... Trasig, föstörd, sönder riven... Har tappat fotfestet helt och hållet... Jag vet inte vad jag ska ta mej till...

Jag vill bara kunna vara lycklig för en gångs skull... Kunna skratta och le... Gråta och skrika men jag är helt tom... Inte en ljud kommer från mitt inre... Totalt tom.... En hunger av att få känna känslor, kärlek, hat, lycka, glädje, sorg... Visst jag känner men inte som förr... Vill kunna visa känslor... Vill kunna gråta, skratta, skricka, viska... Kunna vara den jag en gång var...

Jag vet inte vem jag är, jag har nog aldrig vetat vem jag är har varit... Är en förvirrad gamal pojke som inte vet vad när hur... Vet inte ut eller in... Vet inte upp eller net... Hittar inte mej själv var jag ön letar... Jag kan väl inte vara så här tom...

Kim Jerry Andersson, det är bara ett namn men det finns ingen bakom namnet... Jag sitter här det gör jag men jag vet inte... Jag skriver jag men jag vet ju inte vem JAG är... Det är tvåtydit detta men som sitter här har alltid kallat sej själv JAG...  Jag Kim JERRY Andersson... En fasad... En mask... En tom förvirrad själv som sitter fast i detta skal av ovishet och längtan... Längtan till att hitta mej själv... Hitta någon...


Ja detta med att hitta NÅGON, att hitta den rätta... Förstår inte... Hur ska man kunna hitta någon när man inte själv vet vem man är... Men ändå finns den känslan att man måste hitta den... Känslan av att man inte kan vara själv... Inte känslan kanske men räddlsan för att leva och dö själv... Att aldrig få dela något med NÅGON... Att aldrig få dela lycka och sorg, gråt och skratt med någon... Utan att få gå egenom allt själv... Ensam i denna värld...

Ja denna värld... Jag är lyckligt lottat med vill inte se det... Jag vet att det finns dom som har det sämmre... Jag har allt man kan önska sej... Jag har en MAMMA och en PAPPA. Jag har två SYSKON... Jag har en SLÄKT... Jag har VÄNNER... Jag har KÄRLEK... Men inte den KÄRLEKEN man hittar hos en annan person... Utan familje och släkt och vänner KÄRLEK... Jag vet att jag GNÄLLER och TJATAR om hur dåligt jag MÅR... Men jag borde inte göra det... Jag har allt man kan önska sej... Allt i MATERIELL väg oxå... Jag har tak över huvudet, jag har en säng att sova i, jag har mat på bordet, FAMILJEN, har elektinoska saker... Men ändå gnäller jag... Ett I-LANDS problem helt enkelt...

Jag sitter här och jag kan skriva och läsa och ränka (Med vissa undantag)... Jag har alla möjligheter i världen men jag ser dom inte! Jag kan inte för mitt liv se dom... Är helt borta för mej... Ser bara mej själv som en förvirrad pojke helt onödig... Det finns inget jag kan göra bra för denna värld... Eller människor runt om mej... Allt jag ser är problem... PROBLEMET i detta är jag själv... Eller mitt inre... Mitt YTRE...

Har så mycket att skiva... Men det är ingen nytta... Är bara massa gnäll ändå... Samma gamla visa... Bara massa tjat och gnäll...

TOMT

/ Kim JERRY Andersson, eller vem jag nu är...

RSS 2.0