Onsdag ett litet tag till!

Idag har jag varit i skolan och haft två lektioner... Inte så mycket men två roliga. Första kollade vi på film för att läraren skulle iväg. Filmen hette Dom kallar oss Mods, en väldigt gammal dokumentär om ungdomar som inte hade så speciellt god hand med polisen... Vi såg inte hela men den var sjuk... Kommer mer sen när jag sätt hela...
Sen så gick jag och Penny ner på stan för att hon skulle köpa skor och det gjorde hon. Jag träffade massa pplz jag känner och pratade med dom... Sen när Penny och jag skulle ner till donken så sprang vi på några från bf08a så vi gick och käkade med dom. Riktigt trevligt och roligt hade vi! Mitt upp i allt det roliga så ringde mobilen och gissa vem som ringde? Joo en kille som jag har glömt bort namnet på men han ringde från bdb och sa att dom ville ha med mej i en fokusgrupp om bloggande! Jag vart sjukt glad för jag mailade dom här om dagen, tror jag nämde det men är inte säker men så ringde han idag och sa att jag fick komma! Så nästa tisdag den 6 oktober ska jag till Linköping och hjälpa till och vara en informatör! Grymt glad jag är! Sen så var det hem gång som gälde och ja nu är jag här... Men nej nu ska jag springa ner och kolla på True bloodd Älskar den serien!
Just nu sitter jag och lyssnar på Pinks Dear mr president... Det får mej till tårar men jag vet inte varför... Ska ta och sova nu god natt på er!
Hur blev det såhär! Men det var väl menat att vara så! Kommer aldrig glömma dej! Hej då!</3
Jag älskar dej Maria Nilsson! Jag kommer alltid göra det!<3

Tisdag!

Tisdag: Hej i dag var jag i skolan och hade tråkigt som vanligt men som tur var fanns Penny där och rädda mej för Carro den svikaren var sjuk men Penny var inte till mycket hjälp hon häller för hon gick hem och jobbade så jag var själv kvar men då ryckte några andra klass kompisar in som tur var! Tackar!
Och efter skolan så sprang jag ner på stan, eller rättare sagt jag åkte buss ner på stan och träffade Jenka för vi hade ju faktiskt fika-dejt igår för att det var så sjukt länge sen vi träffades. Men innan vi fikade så sprang vi runt lite på stan med hennes kompis michelle (stavning?) för hon skulle köpa hörlurar till sin pojkvän och sen skulle hon köpa mjukis byxor åt sej själv. Så vi sprang in på clas ohlson och sen inter sport (antar att ni förstår vad hon köpte var) sen så sa vi hej då till henne för hon skulle till bussen. Sen gick jag och Jenka till prinsses och fikade och det blev lite fika och massa prat i typ en och en halv timme! Så sjukt mysigt! Och så klart blev det massa kort tagna på cola flaska med fyra sugrör i! Ett av vare färg så klart! Sen vart dom ihop vikta och så blev det lite kort på blommor! Slänger upp en bild på cola flaskan med alla sugrör i sen. Sen så var det tid att åka hem när klockan var strax efter sex. Så vi sa hej då på bt sen så satte jag mej på bussen och så lyssnade jag på ganska hög musik på vägen hem för att jag var tvungen att rensa huvudet...
När jag kom hem så satte jag mej och åt lite sen så gick jag upp och spelade lite dator sen så var det dax för idol! Satt och hejade på Mariette hela tiden och som tur var gick hon vidare... Låten hon valde att sjunga igår är så sjukt fin! Dear Mr. President med Pink! Så sjukt underbar låt! Sen så vart det lite mer spelande sen sprang jag ner och kollade på vilka som gick vidare sen så satt jag och pratade med mamma helt allmänt. Blir det mer och mer och det är skönt... Asså mamma och jag har inga problem med varandra osv utan bara att jag har blivit äldre och nu pratar man som två vuxna människor istället för Mor och son... Visst det finns kvar men inte lika mycket som sagt mer vuxet prat. Sen så vart det datorn lite snabbt sen sängen!
Kanske skriver senare annars god natt och sov så gott och njut av bilden!
Jenkas cola flaska!

Innan lektion

Jaha nu sitter jag här och väntar på att få börja så att jag kan sluta snart! Det blev pizza till lunch idag! Hawaii! Inte bra men iaf! Sen som sagt så ska jag ner på stan och fika med Jenka. Holger hälsar till alla söta! Tillbaka till jorden! 

Jag börjar 13:05 men samhäll sen har jag tema i hundra år och jag har varit sjuk så jag har ju inte gjort det som ska vara klart tills idag och det är massa intervju frågor. Måste göra dom sen eller senare eller aldrig!

Jag ska gå och ta en huvudvärks tablet nu har sjukt int i huvudet har haft det sen i förgår natt... Asså natten till igår... Sjukt jobbigt...

Vi hörs senare!

Puss jag älskar dej Maria!<3

Lektions ändring!

Seriöst! Har precis fått reda på att vi har svenska ist för inriktning! Jävla jobbiga dom ska vara! Var inställt på att få
slå någon! Typ!
Idag ska jag springa och fika med Jenka! Det var så sjukt länge sen vi träffades... Tror det är lite mer än ett halv år om inte mer sedan vi träffades. Ska messa henne sen så att vi vet vart och när vi ska träffas! Och sen så måste jag springa och köpa biljetter till tåget! Det blir en bilig och underbar resa. Det kommer bara kosta mej 120 kr! Jag slutar tyvärr 16:15 och det är jobbigt för jag har 100 timmar hål idag som vanligt... Ska kasta upp en ny bild på mitt
schema så ni vet hur jag går osv...
Jag har fortfarande inte jobbat med något material. Har inte haft ork eller lust i helgen men ska nog jobba med det under veckan för jag åker ju till Maria i helgen! Men det kommer när jag har tid och lust!
Nu måste jag och Penny jobba med vårat svenska arbete om Hans och Greta!
Vi hörs senare!
Jag älskar dej Maria Nilsson!<3

Lunch

Nu sitter jag här i ett litet grupprum på skolan, har långt hål som vanligt men jag går inte till halv fem idag iaf! Det är skönt. Men jag hade ingen sovmorgon i morse. Det skulle jag ha behöft. Fick inte mycket sömn inatt, jag låg och vred och vända på mej och det var för varmt eller för kallt. Låg halv sovande men ändå vaken, som i ett slags koma läge. Det var jobbigt, men är fortfanrade tröt men som sagt jafg går inte så länge idag som tur är... Men tråkiga lektioner idag bara... Idag har det inte hänt så mycket roligt. Vi hade idrott och gick i hundra mil och sen så var det massa fysträning och sånt... Inte för att jag var med men iaf.

Som ni ser så har jag bytt skriv stil på bloggen för att få att mer lätt läsligt och mer stilfullt. Jag hoppas tycker det med.

Ikväll så blir det väl hem och kolla idol och typ göra inget. Messa med lite folk kanske spela och så måste jag tvätta lite kläder. Ska kanske gå på stan idag och köpa lite kläder men annars gör jag det någon annan dag i veckan, är tröt så jag struntar nog i det idag...

Nu ska jag messa lite folk och vara lite social med Penny och Carro så vi hörs senare!

Älskar dej!<3

Långt söndags kvälls inlägg med bild!

...
Ytligare en bild från i fredags, lägger väl upp originalet senare!
*
Ja idag kom lite gäster! Så fick lite mer pengar, och dessa pengar kommer gå till kläder. Byxor och underkläder och antagligen lite t-shirts! Börjar få lite klädd brist så det är prio nummer ett. Det kostar tyvärr en massa pengar med kläder. Jag försår inte varför det ska vara så dyrt, asså om jag inte hade fyllt år nu så skulle jag inte ha haft råd med så mycket kläder. Studie bidraget kommer ju på onsdag men för det kan man inte handla så mkt kläder för man måste ha pengar till hela månaden tyvärr. Men som tur är så har jag mina födelsedags pengar och studie bidraget. Men ska antagligen, rättare sagt förhoppningsvis åka till södertälje i helgen och sova hos Maria. och det kostar oxå pengar... Varför måste allt kosta så mycket pengar? Man har inte råd med både nöjen och kläder på 1050 kr i månaden. För om jag nu ska till Maria så kommer bara resan kosta mej två hundra kr, om jag inte vill åka massa länsbussar för att sen ta en buss därifrån till södertälje. När jag lika gärna kan åka för hundra kronor direkt till Maria, och sen hundra kronor hem. Sen så kommer vi väl springa runt på stan och sånt eller äta ute någon dag och där går det ju åt minst hundra kronor!
Så ja tre-hundra kronor kommer denna helg kosta om jag lever minimum. Med det som måste kosta. Men kosta vad det kosta vill men en sak, höj studie bidraget!
**
Nu ska jag sova, för nu är klockan snart tolv. Precis som vanligt när jag sitter här så flyger timmarna iväg. God natt på er! Ha det super bra för idag mår jag bra! Eller är lite glad iallafall!
Älskar dej Maria Nilsson!<3

Bild!

....
Lite redigerad!
Men what ever!

Söndag!

Jaha!!
Nu sitter jag här ensam igen på en söndag...
I väntan på att duschen ska bli ledig...
Kommer gäster till mej och lillebror idag...
*
Har inte orkar skriva något i helgen...
Har bara tagit det lugnt framför tv...
Försökt förtränga allt...
Glömma och fördöma!
Hoppas på att allt ska bli bra...
**
Kommer upp lite bilder senare idag...
Hoppas jag...
Och så ska jag väll jobba på lite material...
Det är ganska bara att ha det som avslut på veckan...
En hiss och diss vad som har varit i veckan...
Hum inte helt dumt...
***
Nej nu ska jag springa ner och duscha...
Så vi hörs väl senare i kväll!
Och föresten så är det Mannen under trappan ikväll!
****
Jag älskar dej men du skiter i det!
Bara för att vi inte kan träffas...
Men du vägrar att låta mej komma till dej!
Så det är inte mitt fel!

Wii

Hej! Just nu sitter jag och skriver här från vårat wii! Skriver mer senare!<3

God natt!

God natt!
*
Förlåt har inte orkat skriva något idag...
Eller igår eller vad fan ja ska säga...
**
Jag är helt tom i huvudet
Det känns jobbigt, man ändå bra...
Jag undrar om det är kärlek som är så...
Jag vet inte...
Men vi får väl hoppas på det...
***
Jag älskar dej och det vet du!
Du är mitt allt, du är allt jag inte är!
<3
****
Godnatt!

Ops!

Förlåt!
Nu håller jag inte vad jag lovat...
Men som sagt är ledig hela dagen imon och ska försöka jobba med lite material då!
Så förlåt för att jag ljög för er!
*
Jag måste bara få länka till denna blogg!
Det är min älskade Marias blogg!
www.sexilicous.blogg.se/
Gå in och kolla vet ja!
Visst hon skriver inte lika mkt som jag men hon skriver med och bra när hon skriver!
**
Sitter och pratar med henne just nu...
Små pratar lite över msn.
Underbart...
***
Nej nu ska jag försöka sova lite så att jag orkar fixa material imon!
Det kommer bli kul!
****
God natt på er!
Ha det super bäst!
Så hörs vi imon!
*****
Jag älskar dej Maria Nilsson!
Du är mitt liv!
Så som jag är ditt!
<3

Hemma!

TrueBlood!
Ja nu sitter jag här med päeonens dator i knät medans jag kollar på trueblood på tv:n!
Så sjukt underbar serie!
Om ni inte kollat på det gör det!
*
Bärbar?
Ja men det ska detta vara men batteriet håller i en kvart, tjugo minuter...
Den är skapligt ny, något/några år...
Så batteritiden ska ju vara bra, men nej då!
**
Jag tog massa kort idag medans jag väntade på pappa och lillebror medan han var hos tandläkaren...
Sprang runt vid chill och tog massa kort på en stor nypon buske så det kommer upp lite bilder sen!
Eller snart...
**
Som jag nämde i tidigare inlägg så kommer det upp lite roliga saker att läsa sen!
Till exempel:
Listor, video bloggar, kort och hiss och diss saker...
Ska börja öppna upp bloggen mer göra den mer läs värd!
Men det åter kommer jag till senare, ska jobba ihop lite material!
***
Nej nu ska jag kolla klart på trueblood!
He det så bra så hörs vi senare!
****
Jag älskar dej!<3


Slutat!

Jaha!
Nu sitter jag här i datasalen i väntan påatt pappa ska komma och hämta mej!
Orkar inte vara kvar tills halv fem för att bli intervjuad...
Hon får ringa mej så säger jag att jag är sjuk men vill hämst gärna ta det en annan dag.
*
Har varit en grå dag idag...
Har inte haft något leende på läpparna idag.
Vet inte riktigt vf, men det är bara en sån dag idag!
Nu ska jag snart åka hem och typ spela...
Och blogga så klart!
Kommer lite nya intressanta saker idag, eller rättare sagt ikväll!
**
Älskar dej!<3


God morgon!

Kort inlägg!
Ska bara säga att jag ska snart åka till skolan...
Det var inte att åka buss utan jag åker med pappa in till stan...
Skriver när jag är i skolan!
*
Älskar dej Maria!<3

...

Jag vill bara gömma mej tills allt har blivit bra!
Tills allt känns okej!
Tills man orkar försöka leva!
Bli inte ledsen eller arg...
Men jag känner bara för det just nu!
Kryper längre in!

Säng dax!

Sova?!
Ja nu har vi kommit till den skönaste delen av dagen!
Nämligen att sova!
Det är så sjukt skönt!
Fast det tar alltid tid för mej att somna...
Alltid!
Jag vrider och vänder på mej i minst en timme innan jag somnar...
Sen vaknar jag upp då och då och måste somna om igen...
Men det är ändå den skönaste saken på hela dagen!
Sova!
*
Imon blir det att ta vanliga bussen till skolan för att jag orkar inte vänta lite längre för att sen behöva stressa för att hinna i tid...
Så upp halv sju imon!
Börjar inte förens kl 10 och det är lite surt...
Sen slutar jag 11:50!
Men jag måste vänta på stan till typ sex imon kväll, för att jag ska vara med i en opinionsundersökning!
Det ska bli kul men ska vara där vid halv fem tror ja det var... eller halv fyra!
Kommer inte ihåg...
Men får väl gå och sätta mej där vid båda tiderna!
**
Nej nu ska jag sova!
God natt och sov så gott så hörs vi imon!
***
Jag älskar dej Maria Nilsson!<3

Efter lunch!

Jaha!
Nu har jag ätit!
Det var inte gott...
Fick reda på att jag ska på utbildning mellan ett och fem!
 Skit bajs barn!
Jag som hade hoppats på att sluta tidigt!
Aja går på helg imon 11:50!
Så jävla skönt!
*
Nu sitter jag här med pennylenny bajs bebis och Carru!
Och munhugger med Terese!
Det är väl kul?
**
Snart är det matte...
Men bara en halv timme för att jag måste på utbildningen...
Vilket upprepande det blir!
Aja nu ska ja in på facebook...
Kanske!
***
Älskar dej!<3


Skolan!

Snart lunch!
Ja som sagt nu är det snart lunch!
Det är pasta och skinksås...
Går faktiskt att äta...
Ibalnd!
Jag har inte mkt vettigt att skriva eftersom jag inte får skriva vad jag vill!
För en viss person!
*
Kom igen!
Ge mej lite förslag!
Eller ska jag göra både listor och hiss och diss?!
Hjälp mej!
**
Nej nu ska jag springa på lunch!
Sen så har jag matte!
Sen utväkling, livsvilkor och socilisation!
Slutar 15:10 idag!
SKönt!
Sen ska jag väl hem och spela eller något!
***
Nu skiner solen!
Men det blir väl snart bajs väder igen!
****
Nej hej då skviver senare eller ikväll!
*****
Älskar dej!<3

God morgon!

Frukost?
Ja det är en fin fin morgon!
Har sov morgon!
Ska åka med mamma och pappa in till stan...
Dom ska in och handla och ficka med min faster och några bekanta...
*
Idag slutar jag kl 15:10!
Men det gör inget för att jag har inget långt hål längre...
Har fixat till matte lektionerna så kastar upp ny bild på mitt schema!
**
Jag kommer snart starta en hiss och diss eller en lista...
Ge lite förslag så jag vet vad ni vill se!
Vad ni är intresserade av och har lust att läsa!
***
Just nu sitter jag och funderar på att fixa till skrivandet!
Inte ha en sådan personlig blogg...
Mer samhällsblogg!
Inte för att jag kommer lyckas men iaf!
****
Nej nu ska jag springa ner och äta frukost!
Vi hörs senare!
Kommer inlägg senare under skoldagen!
*****
Jag älskar dej Maria Nilsson!<3

Bilder!

Sova!
Nu ska jag strax sova, tyvärr!
Men ska kasta upp lite bilder på mej (A)!
God natt på er sov gott!
Lovar att det kommer fler inlägg imon!
bild på mej
bild på mej
bild på mej
Där var då bilerna!
God natt sov söt!
Vi hörs imon!
Älskar dej!<3<3

Duschen!

Nu ska ja bara tala om att jag ska hoppa in i duschen!
Kommer tillbax och skriver ett längre inlägg snart!
Ha det bra så länge!

Bort blåst!

Jaha? Nehe?
Nu börjar allt igen...
Vet inte vad det beror på...
Det finns alltid något som inte stämmer alltid något som är fel...
Och det är alltid jag som lyckas göra fel...
Det är ingen annan...
Bara ja...
Det bara är så...
Vet inte riktigt, men det verkar som att man ska må dåligt...
Asså man kan skratta och vara glad men det finns alltid där bakom leendet och skratten...
Bakom allt finns gråten, skriken, ångesten!
Fattar inte!
Varför lyckas jag alltid vara den som gör fel!
Jag lyckas alltid såra någon eller dissa någon eller helt enket bara skita i den...
Nej men det kommer sej alltid att jag sårar folk...
Jag tror det är en försvars sak vi har...
Att skylla på någon annan...
Tror vi är byggda så...
Vi kan ju inte visa oss svaga för den andra...
Det är alltid den man är arg på som har gjort fel...
Tyvär så tror ju inte jag på vad jag säger men men så är det...
*
Nej nu ska jag sova...
Visst jag är ledig imon men det är skönt att sova...
Det behövs...
Måste rensa tankarna...
Nej god natt...
**
Förlåt för allt detta jobbiga emo bajs inläggen...
Men som sagt det är min blogg och jag får skriva vad jag vill och jag behöver skriva!
***
Hörs imon!
Jag älskar dej!<3

Tomt i mitt huvud!

Jag har vart kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort
Jag saknar ord, jag saknar tankar dom jag har är gamla
Användna på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar
Där jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit
När jag var klar fanns inget kvar, jag vände inåt och kom ut
Som nånting, nytt nått ljust jag hade velat visa upp för dig
Men du var färdig klar och vidare sa ”tack men nej”
</3
Är helt borta kanske skriver sen!



Skolan...

Precis!
Sitter och väntar på att lektionen ska börja 13:50!
Sen har jag hål igen sen lektion!
Slutar halv fem idag!
Så surt!
Ska hem och ta det lugnt sen...
Är ledig imon!
Sjukt skönt!
Har haft en lektion!
Har bara tre lektioner!
Bajs!
*
Och du har fortfanrade inte messat!
Så tröt på det!
*
Aja nu måste jag stänga av!
Har inget jävla batteri kvar!
*
Hörs senare!</3

Fixat!

Ja nu är designen så gott som färdig!
Kommer säkert ändra lite till men det kommer med tiden...
Annars kanske den förblir så här ett tag!
Får hoppas det iaf!
God natt!

Söndag!

Förlåt!
Känner mej dålig!
Har inte skrivit något idag...
Har sutit och spelat hela dan och så har jag varit och röstat i kyrkovalet!...
Kollade precis på andra delen av Mannen under trappan!
Så jävla sjukt läskigt!
Seriöst det får en att vilka byta kanal!
Det är så verkligt och psykiskt!
Det är något ni bara måste se!
Men jag tänker inte se denna serie mer än en gång!
*
Jaha skola imon igen...
Jobbigt, går till halv fem...
Måste leta fram räknaren...
Men ska ju få träffa penny och det ska bli kul!
**
Tillbaks till min söndag...
Satt uppe till 03:40 i morse och spelade, sov till typ 12 och sen ner och äta sen spela...
Så har spelat mkt idag...
Med syran och fy fan va kul det är att köra med henne!
Det slutat alltid med att vi sitter och skriker och har oss!
Asså när det går bra eller dåligt asså...
Du frågar vf jag håller på?
*
**
Varför höll du på?
Du säger att jag hoppar runt bland tjejer och knullar allt och alla!
Men vem är det som gör det egentligen?
Inte är det jag som knullar någon direkt efter du blev dumpad...
Det är inte jag som springer runt och hånglar med folk på toan!
Och så har du mage och få damp på mej!
Och så ställer frågan igen!
Varför hålla på?!?
Jag förstår mej inte på dej!
Allt var så bra!
Och nu bara nej!
Allt jag gör är fel!
Och så allt du gör är så bra och framför allt rätt!
Joo eller hur!
Inte är det jag som sover över hos killen du hånglar med på rasterna inne på toan i skolan!
Men visst det är bara jag som gör fel!
Jag vet!
Är så jävla dålig!
Tydligen!
Men visst!
Kan väl oxå börja knulla runt och ha mej!
Visst!
Du får damp på mej men jag har ingen rätt att få damp på dej?!
Nej då!
För du gör rätt och jag fel!
Fast egentligen är det tvärtom!
</3
****
Ja tillbax till dessa problem!
Som alltid!
God natt!
Har mer att säga men orkar inte!
Vi hörs imon!
*****
Seriöst! Nu vill någon mej illa!
Nu börjar radion spela den låten som var så underbar som blev till det värsta!
Sluta med det!
Vem det än är som vill att ja ska må så här, vissa dej!
Nej god natt!
</3

Lite random bilder!

I väntan på bättre tider så lägger ja upp lite bilder!
Tog jag genom bilrutan på väg till vingåker med Chris...
Hade precis köpt min mobil då...
Bild jag tog på väg till vingåker... Hade precis köpt min mobil då...
Ljus hos Chris pappa...
Bild på ljus hos chris pappa
Ja ni har sett den förut!
Men är så jävla nöjd med den så den tåls att läggas upp igen!
Ja en bild jag är sjukt nöjd med...
Bild från i somras syrans födelsedag rättare sagt när vi var i Söderköping och åt hink-glass!
Ja ni läste rätt!
Det är en hel hink med glass!
Det är fem valfria kulor och mjukglass och strössel!
För 60 kr!
Det är sjukt billigt!!
Och sjukt gått!!
Bild från i sommras när vi var i söderköping och åt Hink-glass!
Ja det kommer komma mer bilder i fler inlägg!
Var så säkra på det!!

Lördags kväll!

Vill ha sprit i kroppen!
Ja ge mej sprit!
Explorer och grogg-virke sen så blir det supa av!!
Ja men lite seriösare bloggande nu!
Ja min lördag blev att åka in till stan handla mat och köpa spel!
Ja jag köpte ett spel ja xD
Super Mario cart!
Med ratt!
Till Wii så klart!
Så sen vart det åka hem och laga mat, laga tacos!
Sen så äta sen vart det spelade!
Typ någon timme med lillebror och lillsyrra...
Sen så kollade vi på kändisdjuneln och åt godis!
Och sen hämnade jag här!
Sitter och lyssnar på musik chattar med Maria och Sanna...
Och skriver här så klart!
Ska nog snart ner och spela!
Och sen sova sova säng säng säng!
Jaa precis!
Ja det var väl i stort sätt hela min lördag...
Haha ja du!
Nej kanske skriver sen men lovar inget...
Men om jag inte skriver så...
God natt kära läsare så hörs vi imon!<3
Älskar dej! Vill ha dej här! Vill inte missa en ända sekund med dej!<3

Lördag!

Hej hej!
Tänkte skriva ett litet inlägg
Ska snart in i duschen för en snabb dusch
Sen bär det av in till stan för att handla och kanske köpa något spel.
Annars sparar jag pengaran...
Nja inte spec bra på det inte nej!
Ja sen så ska jag hem och spela Gh 5 och kanske det nya spelet jag köpt..
Im sounding like a geak!
Hahah!
Blev sams med älsk Sanna igår kväll!
Så jävla skönt!
Men tyvär kostade vårat samtal mej 200 kr...
Så nu kan jag bara messa inte ringa!
Nej nu väntar duschen!
Jag älskar dej!<3

Fredag kväll!

Jaha?!
Nu sitter jag här framför datorn en fredag kväll!
Det känns väldigt ovärt!
Messar med Maria!
Och med Sanna...
Jag vet inte hur jag ska göra, jag får tydligen inte träffa andra tjejer...
Och när jag sa att jag skulle träffa Maria fick hon total damp och skrev massa skit till mej om mej...
Så vf ska jag förlåta henne?
Jag vill men om det ska bli såhär varje gång så är det inte värt mödan!
Jag vill kunna umgås med vem jag vill och när jag vill och hur jag vill!
Och ingen ska kunna bestämma över det!
Hon springer runt hos sina killkompisar hela tiden!
Jag påstår inte att du knullar runt!
Men när jag nu ska träffa Maria så blir det skit och helvete!
Men hon kan tillbringa hela sina helger hon killkompisar och knappt messa när jag inte ens får träffa Maria!
Tycker bara det är dålig stil!
Så varför ska alltid detta gå ut över mej?
Det är alltid jag som göt fel!
Alltid, alltid, alltid!
Det spelar ingen roll vad det är, det är ändå jag som gjort fel!
Jaha detta var då min fredag:
Skolan, massa kul med penny!
Bajs läraren vägrade och släppa ut oss från lektionen när brand larmet gick!
Hon trodde det var ett annat larm...
Så om det hade brunit så hade vi dött!
Men vi fick ju gå ut tillslut när hon kollade ut i korridoren och se alla andra gå ut, men hon var ändå tvungen att fråga en lärare om man skulle gå ut...
Herregud, lärare asså!
Ja sen så gick jag till 13:20, springa ner till bt för att penny skulle med bussen till oxelösund frö att carros mamma gifte sej idag!
Stort grattis!
Sen var det att sätta sej på bussen hem och sen komma hem och typ deka på soffan...
Sen så kom gästerna, faster och ingifta farbror och farmor och min kusin.
Fick pengar och sen så åt vi pizza!
Sjukt gått med pizza!
Ja sen sätta sej framför tv:n och kolla idol och kändisdjungen!
Ja fick massa skatt med släkten! Kul kul!
Imon är det lördag!
Så skönt!
Det blir spela GH 5 och tvätta lite kläder!
Massa GH5 ska det bli!
Ja en skön hemma helg!
Nu sitter jag och pratar med Sanna!
......

Snart lunch!

Jag är så jävla tröt på det här!
Seriöst, jävla lektioner!
Idag ska jag bli firad och jag hoppas att jag åker till Maria imon!
Tycker ni jag ska messa Sanna?
Hon är skit svinig mot mej!
Men ändå...
Hon tycker allt är mitt fel för att jag ska träffa maria...
Hon fick damp för det!

Ny design igen!

Inte helt färdig kanske...
Får leva med den ett tag och kommer säkert ändra lite här och lite där saker då och då men är ganska nöjd faktikst...
Både min stil med ändå stilrent i fokus!
Nej nu måste jag sova!
God natt!</3

Tjejerkompisar/Flickvänner

Seriöst!
Man kan/får inte vara med andra tjejer, asså får inte prata med andra tjejer får inte träffa andra och ny snackar ja inte om att dejta!
Utan bara träffas och umgås!
Får inte gå med sina tjej kompisar på stan...
Får inte vara med tjejer på rasterna, får inte sitta med tjejer under letions tid!
Jag kommer bli som alla andra killar som bara sitter och pratar om spel och hur mycket/länge/hårt dom har haft sex! Eller om hur det kanske kan vara att ha sex eller att bli kysst eller ens om tyckt av en tjej!
Seriöst jag vill inte bli en sådan kille!
Jag är inte en sån och tänker inte bli det häller för att kunna vara kompisar med er!
Seriöst tror ni allvarligt att ni kan styra mej och mitt liv?
Då har ni ganska mycket fel!
Det är ingen som styr mitt liv förutom jag!
Och om ni inte tycker om att jag är med folk från det motsatta könet så är det erat problem och inte mitt så sluta göra mej illa genom att säga upp vänskapen och få damp och shit när jag är med andra...
Men jag kan bli BÖG så slipper ni det för då behöver ni inte oroa er för att jag ska sätta på dom!
För ni tror seriöst att jag knullar alla brudar jag är med!
Det går inte en dag utan att jag är med en tjej kompis och ni tror vi har haft sex eller ska ha sex eller har det just när du messar!
Och ja det var bara det jag ville ha sagt!
Och ni som vet att ni räknas med här ta åt er och fatta att det är sjukt jobbigt för mej!
Det är erat problem så gör det inte till mitt!
Seriöst!
Ja det är så jag känner för en del tjej kompisar just nu!
Seriöst! Blir så irriterad när jag inte får vara med mina kompisar utan att det blir massa skit och bajs kastande på mej!
Orkar inte med det längre!
Så snälla fatta att jag ät inte som alla andra killar!
Ja tack och god natt!</3

Kvällen!

Nu är det snart är det tv tittande i två timmar sen så måste jag städa för att Maria kommer nog imon!
Nu är Jerry glad!!
Som sagt tv, städa, sova...
Och messa med Maria under tiden!
Är helt borta!
Tröt, förvirrad, glad, ledsen, förkrossad!
Varför ska man behöva genom lida sånt här hela tiden?
Den ultimata frågan varför kan man inte bara få må bra!
Skriver väl senare!

Vet inte ut eller in!

Jaha!
Vad är det du vill?
Du förstör mej när du gör såhär!
Du säger jag hatar dej och lämna mej ifred!
Men sen messar du och ringer och försöker få kontakt med mej!
Jag gör ju bara som du säger!
Du kastade massvis med skit på mej!
Vf skulle jag vilja svara när du gör så?
Seriöst!
Trodde inte så om dej?!
Hur kunde du säga något sånt?
Det var ju fan du!

GH 5

Stolt ägare av detta!
Köpte det igår!

Nej...

Nej jag orkar inte med det här! Orkar inte skriva vad det är men bara så ni vet orkar jag inte spela glad längre!
Nu är det slut!

Skolan!

Ja nu sitter jag här i skolan!
Har två lektioner idag! Så sjukt ovärt för ena är nu nästa är vid kl 2!
Jag ska på stan sen med PennyLenny Bajs Bebis!
Jag ska köpa GH 5 om det finns inne...
Annars går vi på stan som vanligt!
Jag har förlorat yttligaren en vän idag!
Jag fattar inte varför!
Jag får besök, men då förlorar jag henne!
Jag vet inte vad jag ska göra!
Nej nu måste jag lyssa på läraren!
Hörs senare!

Ny design!

Gillar den men är lite sne på att det ser så lagt åt höger asså texten längre ner!
Aja sjukt nöjd med bakgrunden och nu är den mer personlig! Inte bara grå...
God natt!
Du vet att jag älskar dej och att jag vill ha dej här mer än allt annat på jorden!<3

Tisdag kväll!

Hello nu är jag här igen!
Ja nu har jag sätt idol och kändisdjugen!
Det var bra speciellt idol!
Jag börjar låta som vilken fjortis som hälst ju!
Hjälp!
Är lite osams med Sanna för tillfället...
Jag vet inte riktigt vf eller joo för jag var retard och typa börja säga förlåt och shit och hon tolkade det på fel sätt så jag ska snart messa henne så att vi blir sams...
Jag hoppas på det iaf!
Ja nu fixar jag ipoden fast det inte var någon som på minde mej!
Lägger in lite ny musik och så!
Ska sova sen, messa med sanna först och kolla om GH 5 finns inne på någon affär här i stan...
God natt och jag är förvirrad men ändå glad och ledsen på samma gång...
Älskar dej!<3

Nu är det idol!

Japp nu ska jag kolla på idol sen så ska jag kolla på kändisdjungen!
Pratar med maria men hon ska ut och röka innan idol så hon ska lägga på...
Nej jag skriver senare...
Älskar dej!<3

Nu är det mat!

Ja som sagt nu är det mat!
Torskgryta och potatis!

Skriver senare antagligen!

Puss & haj!

Älskar dej!<3


Tisdag förmiddag!

God förmiddag eller rättare snart snart lunch!
I natt vaknade jag med en sådan obeskrivlig magsmärta, har aldrig haft så ont som i natt...
Det känndes som om någon slog och drog och knöt ihop mina tamnar med njurar och lungor!
Och jag kunde inte sitta/ligga/stå för det gjorde så sjukt ont...
Så jag messade mamma vid halv 6 och då hade jag legat vaken i typ en och en halv timme och då sa jag att hon inte skulle väcka men för att jag inte hade sovit oxh att jag hade ont i magen..
Så jag ringde och sjukanmälde mej...
Seriöst jag vill till skolan!
Jag kommer efter redan i början och så kommer jag inte få något studiebidrag!
Och om ni fölt min förra blogg så vet ni att jag inte har haft så bra med studie bidrag!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska väl snart gå ner och spela lite Wii med lillebror!
Blir nog monopol eller något.
Kanske lite need for speed?
Aja folk som har apelat GH 5 kan väl skriva om ni gillar det... Funderar på att köpa det för att GH är sjukt kul och så är det massa bra artister med!
Ha det bra så hörs vi kanske ikväll och ni får allt ta och påminna mej om att fixa min ipod ikväll!
Jag älskar dej!<3

Måndag kväll!

Har inte tid att skriva egentligen men vad gör man inte för er?
Jag har varit hemma idag och kollar på tv och spelat lite Wii, jag har messat massa och skrivit ett sjukt långt sms till maria! Det blev typ på elva sidor! men har inte fått något svar så jag antar att hon sover...
Ni vet ju att det går lite upp och ner för oss!
Eller om ni har varit med från förra bloggen så vet ni det!
Men nu vet ni det iaf!


Nej nu tackar Jerry Andersson för sej!
Ska springa och ta en snabb dusch för att sen sova för skolan väntar imon!
Ska blu kul men ändå tråk! Går till 16:15, som alltid blir 16:30 eller mer... Underligt!
God natt på er kära läsare!
Och du jag älskar dej det vet du!<3

Söndag kväll/natt!

(Jag stör mej på att det bara är caps lock i rubriken!)
Hej på er!
Nu har jag tid och lust att skriva lite!
Blir ingen skola imon för jag vägrar att följa med till nävsjön när jag var där förra året och det jag fått godkänt på ska jag inte behöve göra igen!
Jag var tvungen att åka för att det skulle vara kul och för att min lärare inte orkade/ville fixa lektioner till mej!
Så jag blir hemma imon i stället!
Min helg...
Inte mycket att jubla för precis...
Har varit hemma hela helgen förutom någon timme i lördags när vi åkte in till stan och åt och handlade!
Annars har jag bara sutit hemma i soffan vid tv:n!
Kändisdjugen!
Så sjukt bra!
Men visst det har sina för och nackdelar...
Jag tycker det är bra att pengaran går till välgörenhet!
Men känns lite töntigt att man måste göra ett sådant här pogram för att skänka pengar!
Visst det är en kvarts miljon men ändå...
Kunde haft en stor gala ist för att skicka ut dom i djungen!
Man jag gillar hur programet är uppbyggt...
Det är lite från robinson, fear facor, fångarna på fortet och massa sånna roliga program!
Nej nu ska jag nog sova eller kolla på film...
Men måste fixa ipoden tills på tisdag...
Ladda och lägga in mer musik...
Nej god natt på er! Vi hörs någon dag!<3
Jag älskar dej!<3

Skolan!

Nej jag är fortfarnade inte helt frisk!
Men jag måste vara i skolan iaf!
Fem dagar får man ju bara vara borta från skolan...
Ja igår fyllde jag 19 år...
Blev grattad av familjen i går morse och fick 1000 kr...
Går till datakonto...
Bara ett år kvar till systemet!
Är tröt och det är varmt, jag fixade håret men det vart helt fuck up! Ser krulligt ut! Har inte så speciellt mkt att skriva förutom att jag har snor i näsan!
Hej hej hörs senare!<3

TisdagsMorgonÅttondeSeptember!

Seriöst! Jag trodde jag höl på att bli frisk men nej då! Det är värre än någonsin, näsan rinner och jag kan inte andas typ hostar bara hela tiden hela hela tiden!
Är inte hungrig men jag vill äta ändå!
Har ju inte ätit speciellt mkt så är helt slut...
Idag blir det Tv:n tror ja, eftersom jag inte orkar något...
Kanske blir spela senare idag/kväll...
Åå jag vill bli frisk!
Glöm inte!</3
Hej då så länge, vi hörs kanske senare!<3

SjundeSnartÅttondeSeptember!

Hej!
Ja jag är fortfarnade sjuk, men aja blir väl snart bättre, får jag hoppas iaf...
Saknar skolan/klassen/Penny(som det kommer bild på i slutet av inlägget!) vill tillbax för jag och penny har så sjukt jävla kul!
Dagen har spenderats framför tv:n och datorn, stor renasade hela datorn har ju sjukt mkt mer minne nu! Rensade typ bort 100g i dag! Fan va nörd jag låter!
Nej nu ska jag försöka sova lite, kanske bränna en film eller hitta någon spänande ljud-bok...
Såg Män som hatar kvinnor igår för första gången! Ja jag är sist men man kan inte vara först med allt!
Men iaf vill läsa/lyssa på boken för filmen var sjukt bra! Så böckerna är ju oftast bäst så...
Annars är en ide att läsa klart tredje eragon boken...
Älskar den serien men denna bok är så sjukt lång dragen där jag är just nu! Så har liks gett upp hoppen på boken...
Gjorde det i sommras...
Åå jag vill ha en bärbar! Jag hoppas jag får tillräkligt med pengar till en! Känner men hlt lost utan en bärbar efter sommaren...
Till bringade ju hela sommaren framför en bärbar!
Så om du vet någon bra Spel/studie (eller typ bara spel dator) så kommentera inlägget!
Nej nu ska jag sova! God natt!
Det var du som fick mina känslor att blomma det var du som gav mej livs glädjen tillbax
Det var du som fick mej att kyssa dej
Så nu kan du lika gjärna lämna mej så som du hittade mej...
Texten och bilden hör inte ihop!
<3 på Penny!<3

SjundeSeptember!

Ja jag är sjuk som vanligt! har legat sjuk sen i torsdags kväll... Därför har jag inte bloggat...
Har inte orkat liks, orkar kanppt sitta här just nu...
Har ätit en gång per dag och typ en penny potion... Ja och mina klass kompisar vet vad det är... Asså en jätte liten partion... Har inte ätit så speciellt mycket som sagt...
Har kollat på resor till skåne... Är skit dyrt! Visst det är värt det alla gånger men vet ju inte om jag kommer ha råd... Så jag och Sanna har tänk oss att vi kanske ska träffas på höst lovet i stället... Sjukt lång tid kvar!
Bara tre dagar kvar! Sen blir jag ett år äldre!

TredjeSeptember!

Nu sitter man här i skolan igen... Har haft sov morgon men hade elevråds möte och kom med i elevrådsstyrelsen... So me happy!
Just nu sitter jag på ARL (Arbetsmiljö och säkerhet) skit tråkigt! Sitter vid fönstret och hör ett par änder kvacka, eller vad det heter... Skulle gärna slippa detta...
Idag ska jag på stan med carru. Hon ska klippa sej så jag ska följa med som stöd... Sen kommer penny ner så fort hon kan för jag och carru slutar tidigare, vi slutar vid två och penny typ vid fyra... Så det ska bli kulich!
Sen ska jag hem och typ göra inget... typ duscha, äta sova... Kanske plugga matte... Eller inte, hahah!
Nej nu ska jag låtsas att jag lyssnar...
Hörs senare</3

Men va fan!

Kan inte du bara lämna oss ifred? Jag och sanna har inget otalat med dej, det är du som håller på hela tiden!
Just leave us alone!
Fatta det! Sluta skriv till henne! Och till mej jag har sagt upp kontakten med dej för i helvete!

RSS 2.0